Gå til hovedindhold

Søg job hos os

Vil du gerne arbejde med børn i aldersgruppen 0-6 år? Så søg job hos os, og vær med til at skabe et pædagogisk læringsmiljø, hvor der er plads, tid og ro til at være barn.

Spiren - cykel øvelsesbane
 • Læs op

Indhold

  I Nordbyernes Dagtilbud søger vi med jævne mellemrum nye medarbejdere - særligt medhjælpere. Så hold øje med stillingsopslag på jobdatabasen.

  Vi tager altid godt imod nye medarbejdere med både introforløb og velkomstmateriale, så du føler dig godt klædt på.

  Sådan søger du job hos os

  Vi er en del af Aarhus Kommune, hvor opslåede stillinger søges elektronisk på aarhus.dk/job.

  Du er dog altid velkommen til at sende en mail med en uopfordret ansøgning og et CV til den pædagogiske leder i den afdeling, du gerne vil arbejde i.

  Find vores kontakt oplysninger her. 

  Studerende hos os

  I Hjortshøj Dagtilbud tager vi gerne et medansvar for at uddanne fremtidens dygtige pædagoger.

  I vores dagtilbud har vi stor erfaring med at have studerende i praktik, og vores afdelinger modtager pædagogstuderende samt pædagogiske assistent-elever. Vi er glade for at være med til at omsætte uddannelsens teori om arbejdet med børn til praksis.

  Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker praktik i en af vores afdelinger. 

  Job i Aarhus Kommune

  Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

  Denne film er lavet til nye medarbejdere. Her kan du se, hvordan vi hænger sammen med skolen, klubben, Børn og Unge og hele Aarhus Kommune.

  Sidst opdateret: 17. juni 2024